četvrtak, 07. decembra 2023.

t1x2.net

spot_img

TOP KVOTA! (Analize i predlozi mečeva kvota preko 2,20) 12.avgust 2020

Nova rubrika na našem sajt, TOP KVOTA, u kojoj ćemo se truditi da dajemo predloge gde su kvote minimalno 2,20. Što se tiče igara, biće u opticaju razne igre, vrlo često kombinacije sa golovima, ali i fiksevi gde iz nekog razloga smatramo da vredi pokušati sa određenim ulogom na taj meč.


19:00 HB Torshavn – AB Argir (Farska Ostrva 1)

Duel između aposlutnog favorita i totalnog autsajdera na Farskim Ostrvima trebao bi da nam donese meč u jednom smeru, tj. potpunu dominaciju domaćina koji je do sada postigao 41 gol na 16 mečeva što dovoljno govori o njihovoj dominaciji ove sezone. Joesen i Jusstinusen predvode ofanzivu ovog tima, a i danas će biti najveća pretnja za odbranu Argira koja je do sada primila čak 38 golova na  16 mečeva. U prošlosti je domaćin često umeo da napuni mrežu današnjeg gosta, a u maju su ih dobili u gostima 0:5.

Naš predlog danas je igra 1-1&3-5 gola (domaćin vodi na poluvremenu i na kraju meča uz 3 do 5 gola na meču) po kvoti 2,20


Svi predlozi zasnovani su isključivo na statistici, formi timova i rezultatima dosadašnjih međusobnih utakmica navedenih ekipa. Predlozi nisu sigurni i igrate ih na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje