Advertisement
MaxBet

Nova rubrika na našem sajt, TOP KVOTA, u kojoj ćemo se truditi da dajemo predloge gde su kvote minimalno 2,20. Što se tiče igara, biće u opticaju razne igre, vrlo često kombinacije sa golovima, ali i fiksevi gde iz nekog razloga smatramo da vredi pokušati sa određenim ulogom na taj meč.


19:00 HB Torshavn – AB Argir (Farska Ostrva 1)

Duel između aposlutnog favorita i totalnog autsajdera na Farskim Ostrvima trebao bi da nam donese meč u jednom smeru, tj. potpunu dominaciju domaćina koji je do sada postigao 41 gol na 16 mečeva što dovoljno govori o njihovoj dominaciji ove sezone. Joesen i Jusstinusen predvode ofanzivu ovog tima, a i danas će biti najveća pretnja za odbranu Argira koja je do sada primila čak 38 golova na  16 mečeva. U prošlosti je domaćin često umeo da napuni mrežu današnjeg gosta, a u maju su ih dobili u gostima 0:5.

Naš predlog danas je igra 1-1&3-5 gola (domaćin vodi na poluvremenu i na kraju meča uz 3 do 5 gola na meču) po kvoti 2,20


Svi predlozi zasnovani su isključivo na statistici, formi timova i rezultatima dosadašnjih međusobnih utakmica navedenih ekipa. Predlozi nisu sigurni i igrate ih na sopstvenu odgovornost.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.