četvrtak, 25. april 2024.

t1x2.net

spot_img

TOP KVOTA! (Analize i predlozi mečeva kvota preko 2,20) 14.avgust 2020

Nova rubrika na našem sajt, TOP KVOTA, u kojoj ćemo se truditi da dajemo predloge gde su kvote minimalno 2,20. Što se tiče igara, biće u opticaju razne igre, vrlo često kombinacije sa golovima, ali i fiksevi gde iz nekog razloga smatramo da vredi pokušati sa određenim ulogom na taj meč.


18:00 Stjordals Blink – Sogndal (Norveška 1)

Dva tima koji su u ovoj sezoni sa potpuno različitim ambicijama, novi klub stigao iz treće lige Stjordals želi pre svega da sačuva status ove sezone i za sada im to ide jako dobro, a uz to igraj i jako efikasne mečeve gol razlika na osam susreta im je 16:15, nalaze se na visokom 4.mesto i čini se da su za sada sigurni u ligi. Što se tiče Sogndala oni su tim koji će juriti plasman u viši rang, odlično su počeli sezonu i zauzimaju 2.mesto, gol razlika 19:13 pokazuje sve o stilu igre i ovog tima. Ono što je zanimljivo za ovaj meč to je i duel trenutno prva dva strelca lige, Lillebo-a iz domaćeg tima (7 golova) i Hovena kod gostiju (5 golova)

Naš predlog danas je igra 1P1-2&GG (oba tima daju gol uz 1 do 2 gola u prvom delu igre) po kvoti 2,30


Svi predlozi zasnovani su isključivo na statistici, formi timova i rezultatima dosadašnjih međusobnih utakmica navedenih ekipa. Predlozi nisu sigurni i igrate ih na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje