Advertisement
MaxBet

Nova rubrika na našem sajt, TOP KVOTA, u kojoj ćemo se truditi da dajemo predloge gde su kvote minimalno 2,20. Što se tiče igara, biće u opticaju razne igre, vrlo često kombinacije sa golovima, ali i fiksevi gde iz nekog razloga smatramo da vredi pokušati sa određenim ulogom na taj meč.


19:00 Ajka – Siofok (Mađarska 2)

Duel 9.kola drugo ranga mađarskog fudbala, donosi nam susret dva tima koje je jako lepo gledati ove godine, jer igraju jako otvoren i napadački fudbal, cilj oba tima je sredina tabele što po dosadašnjim rezultatima i deluje zaista realno. Ono što je bitno to je da domaćin ima gol razliku posle 8 odigranih mečeva 18 datih i 14 primeljnih golova, dok je gost, ekipa Sifoka takođe veoma efikasna sa 13 datih i 17 primljenih golova. Uz sve to, međusobni mečevi ovih timova takođe obiluju golovima, a na prethodnih 8 mečeva videli smo 28 golova. Danas nam se čini da je idealna prilika da vidimo dosta golova na meču.

Naš predlog je igra 1P1-2&3+ (od 1 do 2 gola u prvom poluvremenu i 3 ili više golova na meču) po kvoti 2,80


Svi predlozi zasnovani su isključivo na statistici, formi timova i rezultatima dosadašnjih međusobnih utakmica navedenih ekipa. Predlozi nisu sigurni i igrate ih na sopstvenu odgovornost.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.