sreda, 24. april 2024.

t1x2.net

spot_img

TOP KVOTA! (Analize i predlozi mečeva kvota preko 2,20) 16.septembar 2020

Nova rubrika na našem sajt, TOP KVOTA, u kojoj ćemo se truditi da dajemo predloge gde su kvote minimalno 2,20. Što se tiče igara, biće u opticaju razne igre, vrlo često kombinacije sa golovima, ali i fiksevi gde iz nekog razloga smatramo da vredi pokušati sa određenim ulogom na taj meč.


19:00 Ajka – Siofok (Mađarska 2)

Duel 9.kola drugo ranga mađarskog fudbala, donosi nam susret dva tima koje je jako lepo gledati ove godine, jer igraju jako otvoren i napadački fudbal, cilj oba tima je sredina tabele što po dosadašnjim rezultatima i deluje zaista realno. Ono što je bitno to je da domaćin ima gol razliku posle 8 odigranih mečeva 18 datih i 14 primeljnih golova, dok je gost, ekipa Sifoka takođe veoma efikasna sa 13 datih i 17 primljenih golova. Uz sve to, međusobni mečevi ovih timova takođe obiluju golovima, a na prethodnih 8 mečeva videli smo 28 golova. Danas nam se čini da je idealna prilika da vidimo dosta golova na meču.

Naš predlog je igra 1P1-2&3+ (od 1 do 2 gola u prvom poluvremenu i 3 ili više golova na meču) po kvoti 2,80


Svi predlozi zasnovani su isključivo na statistici, formi timova i rezultatima dosadašnjih međusobnih utakmica navedenih ekipa. Predlozi nisu sigurni i igrate ih na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje