četvrtak, 25. april 2024.

t1x2.net

spot_img

TOP KVOTA! (Analize i predlozi mečeva kvota preko 2,20) 19.avgust 2020

Nova rubrika na našem sajt, TOP KVOTA, u kojoj ćemo se truditi da dajemo predloge gde su kvote minimalno 2,20. Što se tiče igara, biće u opticaju razne igre, vrlo često kombinacije sa golovima, ali i fiksevi gde iz nekog razloga smatramo da vredi pokušati sa određenim ulogom na taj meč.


20:00 Haukar – Volsungur (Island 3)

Iako svakako ne baš liga koju poznajemo i pratimo detaljno, za oko nam je zapao meč između drugoplasiranog Haukara i poslednjeplasiranog tima Volsungur. Haukar je do sada jako efikasna u ligi i na 9 mečeva su postigli 19 golova, sa druge strane ekipa Volsungur iako na poslednjem mestu dala je čak 15 golova na 10 utakmica, ali i primila čak 29. Svi parametri uakazuju nam na izuzetno efikasna susret, očekujemo efikasnost od domaćih igrača Đurića i Asgerissona, ali i od gostiju koji umeju da postignu gol svakom rivalu.

Naš predlog danas je igra 1P2+&2P2+ (pada dva i više gola u prvom poluvremenu i dva i više golova u drugom poluvremenu) po kvoti 2,45


Svi predlozi zasnovani su isključivo na statistici, formi timova i rezultatima dosadašnjih međusobnih utakmica navedenih ekipa. Predlozi nisu sigurni i igrate ih na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje