sreda, 24. april 2024.

t1x2.net

spot_img

TOP KVOTA! (Analize i predlozi mečeva kvota preko 2,20) 20.02.2021.

Nova rubrika na našem sajt, TOP KVOTA, u kojoj ćemo se truditi da dajemo predloge gde su kvote minimalno 2,20. Što se tiče igara, biće u opticaju razne igre, vrlo često kombinacije sa golovima, ali i fiksevi gde iz nekog razloga smatramo da vredi pokušati sa određenim ulogom na taj meč.


21:00 River Plate URU – Cerro Largo (Urugvaj 1)

Danas je naš odabir pao na najjači rang Urugvaja, gde će River Plata dočekati Cerro Largo. Ono što nam je zapalao za oko najpre jeste tradicija, gde su ova dva tima došla 3+ na prethodnih 8 od 10 međusobnih mečeva, dok dva puta kada ta igra nije prošla, viđeno je uvek najmanje 2 gola, gol u prvom poluvremenu viđen je na svih 10 mečeva kada su se sastali ovi rivali. Što se tiče tekuće sezone i golova na mečevima ovih rivala, River Plata je na gol razlici 10:13 što je prosečno 2,9 gola po meču (5 od 8 mečeva je došlo 3+), što se tiče ekipe Cerro Largo oni imaju gol razliku takođe 10:13, prosek golova od 2,9 po meču i 6 od 8 mečeva sa 3+ proslako ovog tipa. Uz sve to na 7 od 8 mečeva ove sezone River Plate videli smo najmanje jedan gol u prvom poluvremenu, dok je na mečevima Cerro Larga na 6 od 8 mečeva viđen najmanje gol u prvom poluvremenu.

Kada se pogledaju svi statistički parametri uz međusobnu tradiciju, smatramo da nas očekuje jedan otvoren meč, gde bi trebali da vidimo golova, a po svemu navedenom naš predlog za ovaj meč je igra 1P1-2&3+ (od 1 do 2 gola u prvom poluvremenu i 3 i više gola na meču) po kvoti 2,90

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje