četvrtak, 28. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

TOP KVOTA! (Analize i predlozi mečeva kvota preko 2,20) 20.10.2020.

Nova rubrika na našem sajt, TOP KVOTA, u kojoj ćemo se truditi da dajemo predloge gde su kvote minimalno 2,20. Što se tiče igara, biće u opticaju razne igre, vrlo često kombinacije sa golovima, ali i fiksevi gde iz nekog razloga smatramo da vredi pokušati sa određenim ulogom na taj meč.


21:00 Pyramids – Horoya (CAF Kup Konfederacija)

Danas je na programu meč polufinala drugog po kvalitetu klupskog takičenja u Africi, a sastaju se egipatski tim Pyramids i gvinejska Horoya. Domaći tim je posle velikih ulaganja uspeo da stvori tim koji je u top 3 u Egiptu, još uvek su u borbi za drugo mesto koje vodi u Ligu šampiona, ali za sada zaostaju jedan bod iz Zamaleka, tim je dosta jak, a ambicije su da dođu do prvog trofeja u klupskoj istoriji, danas im je rival jedan od najboljih timova iz subsaharske Afrike, ali je problem gosta forma (od marta nisu odigrali meč), kao i izostanci jer će im faliti čak 5 igrača, među kojima je najpoznatiji napadač Aristid Bance (Burkina Faso), a nema ni Baffoura Sebea, Samassekoua. Alseni Camare i Cantone. Kvota na domaćina je već pala, a po nama ovaj predlog ima najveće šanse za prolazak.

Naš predlog za ovaj meč je igra 1-1&2+ (prvo poluvreme će voditi domaćin i dobiće meč na kraju i ukupno golova dva ili više golova na meču) po kvoti 2,25

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje