Advertisement

Nova rubrika na našem sajt, TOP KVOTA, u kojoj ćemo se truditi da dajemo predloge gde su kvote minimalno 2,20. Što se tiče igara, biće u opticaju razne igre, vrlo često kombinacije sa golovima, ali i fiksevi gde iz nekog razloga smatramo da vredi pokušati sa određenim ulogom na taj meč.


23:00 La Guaira – Aragua (Venecuela 1)

 

Nastavljamo sa predlozima iz Južne Amerike, ovog puta idemo do Veneculee, gde nas očekuje meč 13.kola. Domaći tim La Guaira se nalazi na 2.mestu centralne grupe sa učinkom od 4 pobede, 6 remija i 2 poraza uz gol razliku 14:9, što je prosečno 1,9 gol po meču. Sa druge strane ekipa Aragua se nalazi na 6.mestu centralne grupe sa skorom 3 pobede, 5 remija i 4 poraza i gol razlikom 10:13, prosečno 1,9 gol po meču. Međusobni mečevi ovih timova na stadionu La Guaira ne obećavaju nam efikasan meč, poslednjih 7 mečeva bilo je 0-2, gola dok je čak pet puta bilo samo 0-1 gol. Uz dva tvrda tima i izuzetno povoljnu tradiciju mi ćemo pokušati igru na jako mali broj golova.

Naš predlog za ovaj meč je igra 0-1 gol (od 0 do 1 gol na meču) po kvoti 3.00, takođe predlažemo i pokušaj igre 1X&0-2 (pobeda domaćina ili nerešeno uz 0 do 2 gola na meču) po kvoti 2,00

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here