petak, 29. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

TOP KVOTA! (Analize i predlozi mečeva kvota preko 2,20) 24.02.2021.

Nova rubrika na našem sajt, TOP KVOTA, u kojoj ćemo se truditi da dajemo predloge gde su kvote minimalno 2,20. Što se tiče igara, biće u opticaju razne igre, vrlo često kombinacije sa golovima, ali i fiksevi gde iz nekog razloga smatramo da vredi pokušati sa određenim ulogom na taj meč.


20:45 Preston – QPR (Engleska Championship)

Meč iz drugog ranga Engleskog fudbala, gde će Preston dočekati Kvins Park Rendžers, Preston je ove sezone čitave sezone igra toplo-hladno, nalaze se na 16.mestu i ono što je posebno bitno jeste činjenica da Preston igra jako loše na svom stadionu, oni imaju skor 4 pobede, 2 remija i 9 poraza uz gol razliku 11:16, oni su 22.klub lige po učinku u gostima. Sa druge strane QPR je tim koji je na 14.mestu i koji je u izuzetno dobroj formi, šest pobeda i jedan poraz u prethodnih 7 mečeva u ligi, uz to u gostima ne igraju tako loše 4 pobede, 5 remija i 5 poraza uz gol razliku 14:18. Domaći tim će na ovom meču biti bez prvog golaman Rudd-a. QPR je prethodne 4 sezone pobedu u gostima ekipu Prestona.

 QPR je tim koji je se nalazi u odličnom trenutku i pokušaće da produži tu seriju na terenu Prestona gde redovno slavi, a uz to domaćin nije u dobroj formi kada se radi o domaćim mečevima, naš predlog za ovaj meč je igra X2&2-4 (pobeda gosta ili remi uz 2 do 4 gola na meču) po kvoti 2,30

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje