petak, 19. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Torpedo iz Moskve predstavio dva pojačanja

Ruski trećeligaš Torpedo iz Moskve danas je objavio imena dva najnovija pojačanja, a to su napadači Meribi Uridija i Sergej Černišov. Svoje ugovore obojica su potpisali do kraja tekuće sezone, a stigli su kao slobodni agenti.

23-godišnji Meribi Uridija je poslednji klupski angažman imao u gruzijskoj Šukuri, čije redove je napustio u julu prošle godine, dakle, pre nešto više od 6 meseci. Rusko-gruzijski fudbaler je karijeru započeo 2013. godine u kazanjskom Rubinu, a do leta 2016. godine nastupao je za Neftehimik iz Nižnjekamska, Volgu iz Nižnjeg Novgoroda i Šukuru iz Kobuletija.

Meribi Uridija (Volga Nižnji Novgorod)

32-godišnji Sergej Černišov je slobodan agent postao 24. januara, kada je raskinuo ugovor sa ruskim drugoligašem Himkijem. Za taj klub je u prvom delu tekuće sezone zabeležio 16 nastupa uz samo 1 postignut gol. Karijeru je započeo 2004. godine u Jelecu iz istomenog grada, a kasnije je nosio dresove i Dinama iz Sankt Peterburga, Novgoroda, još jednom Jeleca, Metalurga iz Lipecka, Lokomotive iz Liskog i na kraju Himkija.

Sergej Černišov (Himki)

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje