petak, 26. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Torpedo iz Žodina potvrdio po jedan dolazak i odlazak igrača!

Beloruski Torpedo BelAZ iz Žodina danas je na svom zvaničnom veb sajtu potvrdio po jedan dolazak i odlazak igrača. Tako su popularni “Automobilisti“ iz Žodina uspeli da dođu do sedmog transfera tokom ovog prelaznog roka, s’ obzirom da je nakon odlaska levog beka Dželila Asanija kao njegova zamena stigao Dmitrij Klimovič-

21-godišnji levi bek Dželil Asani redove “crno-belih“ napustio je nakon isteka ugovora, prvog dana avgusta. Od početka svoje karijere pa do danas je nastupao za Napredok i Vlazrimi iz Kičeva, Bilis iz Balša, Metalurg iz Skoplja, Pembrouk Atletu sa Malte i na kraju za žodinski Torpedo. Za njegovu doskorašnju ekipu je od marta tekuće godine ostvario čak 12 nastupa, od čega 11 tokom ove sezone.

33-godišnji levi bek Dmitrij Klimovič stigao je odmah po raskidu ugovora sa ekipom Krumkačija iz Minska, a još nije poznato na koliko godina je zaključio saradnju sa ekipom iz Žodina. Tokom svoje karijere nastupao je za BATE iz Borisova, Torpedo iz Žodina, Minsk, Gomelj, Belšinu iz Babrujska, Zimbru iz Kišinjeva, Granit iz Mikaševičija i na kraju za Krumkači iz Minska. U dresu “Vrana“ je od leta prošle godine ostvario 30 nastupa uz 2 gola, dok je u tekućoj sezoni odigrao svega 2 utakmice.


Ukoliko već niste, zapratite nas na našoj Facebook stranici i ostanite u toku sa najnovijim vestima iz sveta sporta.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje