subota, 20. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Tosno se rastao sa trojicom igrača, ali i sklopio dogovor sa Rostovom!

Ruski premijerligaš po imenu Tosno danas se rastao sa trojicom svojih igrača, a to su Grigorij Čirkin, Nika Čhapelija i Aleksandr Kutjin, ali je nedugo posle toga uspeo da sklopi dogovor sa ekipom Rostova, oko pozajmice Aleksandra Trošečkina.

31-godišnji defanzivni vezista Grigorij Čirkin u Tosnu je od 2015. godine ostvario 51 nastup, uz 2 gola i 5 asistencija, dok je tokom prethodne sezone odigrao 28 utakmica i pritom postigao 2 gola i 3 asistencije.

23-godišnji desni krilni napadač Nika Čhapelija je prolećni deo tekuće sezone proveo na pozajmici u Spartaku iz Naljčika, a za Tosno je od zime 2016. godine ostvario 20 nastupa, uz 3 gola i 2 asistencije. Tokom jesenjeg dela tekuće sezone nastupio je na svega 8 utakmica.

31-godišnji centralni napadač Aleksandr Kutjin za ekipu Tosna je od zime 2016. godine uspeo da zabeleži 55 nastupa, gde je pritom postigao 10 golova i 9 asistencija. Tokom prethodne sezone ostvario je 41 nastup, uz 3 asistencije i 6 golova zbog čega je postao jedan od najboljih strelaca, ali i najstandardniji igrač ekipe.


21-godišnji centralni vezista Aleksandr Trošečkin stigao je iz redova Rostova na jednosezonsku pozajmicu. Za Rostov je od leta 2014. godine ostvario svega 6 nastupa, dok je tokom prethodne sezone kao pozajmljeni igrač te ekipe u dresu Fakela ostvario  32 nastupa, uz 3 postignuta gola i 1 asistenciju. Takođe, tokom prethodne sezone proglašen je najboljim mladim fudbalerom.


Ukoliko već niste, zapratite nas na našoj Facebook stranici i ostanite u toku sa najnovijim vestima iz sveta sporta.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje