petak, 29. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

Tradicija je na strani domaćina čija pobeda se plaća kvotom 1,95

Sa početkom od tačno 19 časova na programu je utakmica 5. kola švajcarske Challenge League u kojoj će se sastati Xamax i Wil.

Xamax se nakon 4 odigrana kola nalazi na 7. poziciji sa 6 osvojenih bodova, dok na svom kontu ima skor od 2 pobede i 2 poraza.



Wil je takođe osvojio 6 poena i ostvario 2 pobede i 2 poraza, ali zbog nešto povoljnije gol razlike ovaj tim zauzima 5. mesto na tabeli.

Međusobne utakmice: Xamax – Wil (www.flashscore.com)

Iako su se ove dve ekipe poslednji put sastale u maju 2018. godine, nakon čega je Xamax bio član elitnog ranga takmičenja, trebalo bi napomenuti da će tradicija biti ubedjivo na strani današnjeg domaćina. Naime, Xamax je zabeležio pobedu na svakoj od prethodnih 6 međusobnih utakmica protiv ekipe Wil, dok su čak 5 puta uspeli da postignu i bar 3 gola.

Za nastavak tog niza i još jedan trijumf Xamaxa kladionice nam nude kvotu 1,95, dok se kombinacija “1&D2+“ plaća kvotom 2,20.


Naslovna fotografija: Youtube (Screenshot)


Svi predlozi zasnovani su isključivo na statistici i rezultatima sa prethodnih susreta navedenih ekipa. Predlozi nisu ”sigurni” i igrate ih na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje