petak, 19. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Tradicija je na strani gostiju, a kladionice nude fantastične kvote!

Sa početkom od tačno 12 sati po našem vremenu odigraće se meč 3. kola kazahstanske Premier League u kojem će Kaspij Aktau ugostiti Zhetysu Taldykorgan.

Kaspij se nakon dva odigrana kola nalazi na 8. poziciji s obzirom na to da je od početka sezone upisao remi protiv Aktobea (1:1) i poraz od Astane (2:0).

Zhetysu je, sa druge strane, na prethodna dva meča zabeležio poraz od Kairata (2:0), kao i pobedu nad Turanom (3:0), ali oduzimanja 3 boda sada zauzima 10. mesto na tabeli.

Međusobne utakmice: Kaspij Aktau – Zhetysu Taldykorgan (www.flashscore.com)

Pored toga što je sezonu započeo na nešto bolji način u odnosu na predstojećeg protivnika, Zhetysu će na svojoj strani ovog puta imati i tradiciju. Naime, Zhetysu je savladao Kaspij na svakoj od 6 međusobno odigranih utakmica i to uz ukupno 10 postignutih i 0 primljenih golova.

Ukoliko mislite da će gostujući tim nastaviti ovu seriju pobeda tip “2“ možete odigrati po kvoti 2,85, dok se kombinacije “2&NG“ i “2&0-3“ plaćaju kvotama 4,60 i 3,55.


Svi predlozi su zasnovani isključivo na statistici i rezultatima sa međusobnih susreta navedenih ekipa. Predlozi nisu ”100% sigurni” i igrate ih na sopstvenu odgovornost.


Lajkujte našu Facebook stranicu https://www.facebook.com/sportskenovosti.net/

Zapratite nas i na Instagramu https://www.instagram.com/sportskenovostinet/


Naslovna fotografija: Youtube (Screenshot)

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje