četvrtak, 25. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Tradicija je na strani tima za čiju pobedu se nudi kvota 2,45

Sa početkom od 20 sati i 45 minuta odigraće se utakmica 9. kola engleske NPL Premier Division u kojoj će Hyde United ugostiti Stafford Rangers.

Hyde United se u ovom trenutku nalazi na 13. poziciji, na svom kontu ima ukupno 9 bodova, a do sada je zabeležio 3 pobede i 5 poraza, bez remija.

Stafford Rangers, sa druge strane, ima skor od 3 pobede, 2 remija i 2 poraza (11 poena) zbog čega u ovom trenutku zauzima 9. mesto na tabeli.

Međusobne utakmice: Hyde – Stafford (www.flashscore.com)

Iako je Stafford Rangers ostvario nešto bolje rezultate na početku ove sezone činjenica je da im utakmice protiv Hyde Uniteda apsolutno ne leže. Današnji domaćin je uspeo da savlada ovog protivnika na svakoj od poslednjih 7 međusobnih utakmica, dok je na poslednjih 6 uspevao da postigne i bar 2 pogotka. Za nastavak tog niza i novi trijumf Hyde Uniteda se nudi kvota 2,45, a za kombinaciju sa golovima – “1&D2+“ kvota 3,05.


Svi predlozi su zasnovani isključivo na statistici i rezultatima sa međusobnih susreta navedenih ekipa. Predlozi nisu ”100% sigurni” i igrate ih na sopstvenu odgovornost.


Lajkujte našu Facebook stranicu https://www.facebook.com/sportskenovosti.net/

Zapratite nas i na Instagramu https://www.instagram.com/sportskenovostinet/


Naslovna fotografija: Youtube (Screenshot)

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje