subota, 20. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Tradicija na strani gosta, domaćin oslabljen!

Danas na od 14 časova očekuje meč prvog prolećnog kola u prvenstvu Češke Republike, a sastaju se ekipe Hradec Kralove i Dukle iz Praga.

Hradec je prvi deo sezone završio na 13. mestu sa skorom 5-1-9, na domećem terenu 2-0-5 što ih čini najlošijim domaćinom u ligi. Ono što je interesantan podatak pred ovaj meč je to što domaća ekipa neće moći da računa da puno igrača, a to su: T. Holeš ( 15/1 o), J. Janoušek ( 11/1 s), A. Vlkanova ( 13/0 s), L. Zondra (11/0 n), P. Schwarz (12/4 s), R. Polom ( 8/0 o). Niko od igrača nije napustio klub. A dovedeno je dva pojačanja Jirašek nekadašnji mladi reprezentativac Češke iz Irtiša i mladi Hulka iz Mlade Boleslav.

Ekipa Dukle je na 11. mestu sa skorom  4-4-8 i istim brojem bodova kao i njihov domaćin, na gostovanjima imaju skor 1-3-3. Tim je pojačan tokom zimskog prelaznog roka dolaskom iskusnog golmana Jana Holende iz šampiona Plzena, kao i ofanzivnog veznog Bilovskog iz Spartak Mijave, kao i napadač Brander (13/3) koji je stigao iz Pribrama. Najveći hendikep biće odlazak napadača Albiacha koji se za 550 hiljade evra preselio u redove Sparte iz Praga, on je u prvom delu sezone postigao 5 golova i zabeležio 5 asistencija. Otišli su i Považanec (16/2 n), Beauguel (14/1 n) i Aldin Čajić (16/1 s), takođe još jedan odličan napadač ostaće u klubu do kraja sezone ali je već dogovorio transfer u Gent, to je nigerijac Olayinka (16/4 n) dok je Mustatedanagić(5/0 s)dogovorio transfer u Spartu. Tokom priprema odigrali su 5 mečeva bez poraza.

U tri poslednja međusobna meča na terenu Hradeca slavila je ekipa Dukle, takođe su slavili na poslednjih 5 međusobnih susreta.

Kvota da će gosti doći do sva tri boda je 2,40 što je sasvim solidna vrednost, ako mislite da se odlasci igrača neće odraziti na goste i da će iskoristiti dobru formu u kojoj se nalaze i probleme domaćina naplatićete sasvim solidnu kvotu, šta god da odlučite, srećno!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje