četvrtak, 28. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

Tradicija ukazuje na goleadu u belgijskom šampionatu

Sa početkom od 13 sati i 30 minuta na programu je utakmica 7. kola belgijske Jupiler League u kojoj će Standard Liege ugostiti Zulte Waregem.

Standard Liege se uoči ovog kola nalazi na 3. poziciji, sa ukupno 13 osvojenih bodova, jer je do sada zabeležio 4 pobede, 1 remi kao i 1 poraz.



Waregem, sa druge strane, ima skor od 2 pobede i 4 poraza zbog čega u ovom trenutku ima ukupno 6 poena i zauzima 14. mesto na tabeli.

Međusobne utakmice: St. Liege – Waregem (www.flashscore.com)

Utakmice između ova dva tima su nam godinama unazad donosile veliki broj pogodaka i to sa obe strane, pa ako pogledamo rezultate sa tih susreta možemo da primetimo da su se mreže u većini slučajeva tresle više od 3 puta.

To je konkretno bio slučaj na svakoj od prethodnih 6 utakmica između Standarda i Waregema, a ako mislite da će tako biti i ovog puta, tip “3+“ možete odigrati po kvoti 1,65. Tip “4+“, koji je bio dobitan na 5 od 6 mečeva, plaća se kvotom 2,65.


Naslovna fotografija: Youtube (Screenshot)


Svi predlozi zasnovani su isključivo na statistici i rezultatima sa prethodnih susreta navedenih ekipa. Predlozi nisu ”sigurni” i igrate ih na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje