subota, 20. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Tradicija ukazuje na mali broj pogodaka u Kolumbiji

U noći između ponedeljka i utorka, tačnije od 2 sata nakon ponoći, odigraće se utakmica 11. kola kolumbijske Primere A između Santa Fea i Deportivo Pasta.

Santa Fe se nakon 10 odigranih kola nalazi na 2. mestu sa ukupno 21 osvojenim bodom, a do sada je ostvario 6 pobeda, 3 remija i samo 1 poraz.

Deportivo Pasto, sa druge strane, ima skor od 2 pobede, 5 remija i 2 poraza zbog čega se u ovom trenutku, sa 11 poena, nalazi na 12. poziciji.

Međusobne utakmice: Santa Fe – Deportivo Pasto (www.flashscore.com)

Od početka ove sezone Santa Fe i Deportivo Pasto nisu bili preterano efikasni, pa ne čudi da je tip “0-2“ bio dobitan na 9 od 10 utakmica domaćeg, odnosno 6 od 9 utakmica gostujućeg tima. Pored toga, maksimalno dva gola smo videli i na njihovih poslednjih 8 međusobnih susreta, što dodatno pokazuje kakav stil igre gaje ove dve ekipe. Za nastavak tog niza se nudi kvota 1,55, dok se tip “1-2“, koji je bio dobitan čak 7 od 8 puta, plaća kvotom 1,85.


Svi predlozi su zasnovani isključivo na statistici i rezultatima sa međusobnih susreta navedenih ekipa. Predlozi nisu ”100% sigurni” i igrate ih na sopstvenu odgovornost.


Lajkujte našu Facebook stranicu https://www.facebook.com/sportskenovosti.net/

Zapratite nas i na Instagramu https://www.instagram.com/sportskenovostinet/


Naslovna fotografija: Youtube (Screenshot)

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje