subota, 20. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Tradicija ukazuje na neefikasan duel i pozitivan rezultat domaćina

Deveto kolo kineske Jia League donosi nam utakmicu između Shaanxi Changana i Zhejiang Professionala koja je na programu sa početkom od 13 sati i 35 minuta.

Shaanxi Changan je od početka tekuće sezone ostvario 5 pobeda, 1 remi i 2 poraza zbog čega sada, sa 16 poena, zauzima 3. mesto na tabeli grupe A.

Zhejiang Professional se, sa druge strane, nalazi na 2. poziciji dok na svom kontu ima 17 bodova i skor od 5 pobeda, 2 remija kao i 1 poraz.

Međusobne utakmice: Shaanxi Changan – Zhejiang Professional (www.flashscore.com)

Ako bacimo pogled na prethodne susrete ovih ekipa moći ćemo da primetimo dva interesantna niza. Naime, ni na jednoj od ukupno 6 utakmica (odigranih u poslednje tri godine) nismo videli više od 2 pogotka, a pritom je Shaanxi Changan svaki put ostao neporažen.

Novi “0-2“ u režiji Shaanxi Changana i Zhejianga se plaća kvotom 1,55, a dupla šansa “1X“ kvotom 1,55. Pored toga, kombinacija ovih tipova “1X&0-2“ bi mogla da nam donese kvotu 2,20. Da li je pravo vreme da se ovaj niz prekine ili će Kinezi ipak nastaviti po starom?


Svi predlozi su zasnovani isključivo na statistici i rezultatima sa međusobnih susreta navedenih ekipa. Predlozi nisu ”100% sigurni” i igrate ih na sopstvenu odgovornost.


Lajkujte našu Facebook stranicu https://www.facebook.com/sportskenovosti.net/

Zapratite nas i na Instagramu https://www.instagram.com/sportskenovostinet/


Naslovna fotografija: Youtube (Screenshot)

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje