utorak, 16. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Tradicija ukazuje na tvrd duel između izraelskih drugoligaša

Ekipe Hapoel Afula i Hapoel Akko sastaće se ovog petka, u okviru 36. kola izraelske Leumit League, a taj duel je na programu od 15 sati po našem vremenu.

Hapoel Afula u ovom trenutku zauzima vodeće mesto na tabeli “relegacione grupe“, a na svom kontu ima ukupno 49 bodova i učinak od 13 pobeda, 10 remija i 12 poraza.

Hapoel Akko je u dosadašnjem toku sezone zabeležio 6 pobeda, čak 18 remija kao i 11 poraza pa se uoči današnje utakmice sa ukupno 36 poena nalazi na pretposlednjoj, 15. poziciji.

Međusobne utakmice: Hapoel Afula – Hapoel Akko (www.flashscore.com)

Iako je Hapoel Afula u poslednjih nekoliko nedelja bio veoma raspoložen za postizanje golova (26 na poslednjih 5 utakmica), trebalo bi napomenuti da su njihovi okršaji sa današnjim protivnikom bili sušta suprotnost. Hapoel Afula i Hapoel Akko su se sastali ukupno 9 puta u periodu od oktobra 2016. do februara 2021. godine, a za to vreme su postigli svega 10 pogodaka i tako bili zaslužni za redovan prolaz tipa “0-2“ (1,90).

Šta vi mislite, hoćemo li i danas videti maksimalno dva pogotka ili će se efikasne partije domaćeg tima preneti i na ovaj duel?


Svi predlozi su zasnovani isključivo na statistici i rezultatima sa međusobnih susreta navedenih ekipa. Predlozi nisu ”100% sigurni” i igrate ih na sopstvenu odgovornost.


Lajkujte našu Facebook stranicu https://www.facebook.com/sportskenovosti.net/

Zapratite nas i na Instagramu https://www.instagram.com/sportskenovostinet/


Naslovna fotografija: Youtube (Screenshot)

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje