četvrtak, 28. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

Trener „Crvenih Đavola“ želi reprizu iz Pariza

Nova „nemoguća misija“ je pred Ole Gunarom Solskjerom i Mančester Junajtedom. Sada još teža nego što je to bio slučaj pre pet nedelja u Parizu, jer je ipak sada Barselona u pitanju, a ne Paris Sen Žermen.

Ipak, „nada“ još uvek postoji za engleskog velikana, koji priželjkuje da bi fudbalskom svetu mogao da pruži još jedan veličanstven preokret, poput onog u prestonici Francuske.

„U prvoj utakmici nisamo odigrali kao domaćini. Nismo držali loptu dovoljno dugo, nismo stvorili šanse. U takvim situacijama protiv Barse, kada ona ima veliki posed lopte, možete da primite nekoliko golova. Zbog toga, znam da moramo i možemo bolje, ne smemo da im olako prepustimo loptu i da stvaraju šanse za gol“, rekao je Solskjer i zatim dodao:

„Možemo da budemo u igri za plasman sutra uveče dokle god budemo uspevali da ne primimo gol. Moramo da stvorimo dovoljno prilika za gol, ali i da ih sprečimo da oni iskoriste svoje.  Ukoliko u 93. minutu dobijemo slobodan udarac ili prekid sa strane verujem da možemo do gola i iznenađenja. Viši smo i snažniji od njih. Treba nam gol da se vratimo u igru, a ne bih se ljutio i da ga damo u poslednjoj sekundi , jer smo fizički veoma dobro pripremljeni“, kazao je norveški strateg koji se zatim osvrnuo i na revanš utakmicu u predhodnoj rundi takmičenja:

„Naravno da će sećanje na Pariz biti od pomoći igračima. Znamo kao tim da možemo da preokrenemo i dobijemo ovaj dvomeč. Barselona na Nou Kampu je veliki izazov, ali sećanje na Pariz bi trebalo da bude naš motiv. Nije se desilo tako davno, a i jurimo samo jedan gol zaostatka“, zaključio je Solskjer.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje