petak, 19. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Trener CSKA najavio je da li će se za Plejof oslanjati na Jamesa?

Trener košarkaša CSKA Dimitris Itoudis ponovo je govorio o skandalu sa zvezdom tima Mikeom Jamesom, koji služi disciplinsku sankciju. Grčki trener „armije“ rekao je da će se do kraja sezone oslanjati na igrače koji su učestvovali u jučerašnjoj utakmici protiv Zenita, kao i na povređene Joela Bolomboia i Nikolu Milutinova. To znači da Mike James nije u trenerovim planovima za završnu fazu kampanje.

Ekipa koju ste ovde videli, zajedno sa povređenim igračima poput Joela Bolomboia i Nikole Milutinova, igrači su na koje ću se oslanjati do kraja sezone dok vodim ovaj sjajni tim“, rekao je Itudis posle pobede u St. Petersburg.

To je lična odluka, jer sam odlučio da zaratim sa igračima, štabom i svima drugima koji su spremni da se bore za ovaj tim. Igrači koji mogu da poštuju svoje saigrače i stave tim ispred sebe su ti koji predstavljaju vrednosti. Jer ako želimo da budemo prvaci, osvojimo titule u Evroligi i budemo na vrhu, moramo da imamo grupu igrača koji su spremni da iskažu poštovanje jedni prema drugima i poštuju samu igru. da vode računa o sebi, ali i o drugima. Tako se osvajaju trofeji „, dodao je dvostruki osvajač trofeja Evrolige kao glavni trener.

Međutim, ugovor američkog plejmejkera ​​sa ruskim timom je do kraja 2023. godine. Prošlog leta James je potpisao novi trogodišnji ugovor.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje