utorak, 23. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Trener engleskog velikana veruje u „preokret“

Mančester Junajted je pred svojim navijačima pretrpeo od Paris Sen Žermena (0-2) u prvom meču 1/8-finala Lige Šampiona i tako značajno umanjio svoje šanse za prolazak u narednu rundu takmičenja.

Ole Gunar Solskjer je tako doživeo svoj prvi poraz kao trener engleskog velikan, ali je norveški strateg najavio da će se njegov tim „boriti“ u revanšu, kao i da veruje u preokret, jer je ovaj tim mnogo puta do sada pokazao da to može.

„Znamo da moramo postići dva gola, a ne smemo primiti nijedan, ali ovaj klub je to radio i ranije. Napravili smo preokrete mnogo puta. PSŽ je odličan tim sa kvalitetnim igračima od golmana, pa sve do napada, ali ćemo ići u Pariz sa velikom verom da možemo uspeti. Pružićemo svoj maksimum i da ispravimo greške sa ove utakmice. Ne smemo da primamo golove posle prekida i kontranapada“, kazao je Solskjer.

Norvežanin se kratko i osvrnuo i na nastup Aleksisa Sančeza koji je trenutno totalno van forme i na utakmici protiv francuskog prvaka se naprosto „nije video“.

„Ne mogu ništa da uradim povodom situacije sa Sančezom. Kada igra i kada dobije priliku, on mora da pronađe sebe, jer svi znamo da on poseduje veliki kvalitet“, dodao je Solskjer.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje