četvrtak, 25. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Trener „Plavaca“ smatra da još ništa nije rešeno

Fudbaleri Čelzija su na gostovanju pobedili ekipu Bornmuta (1:3) i tako napravili još jedan „korak“ ka osvajanju šampionskog pehara.

Iako na sedam kola do kraja prvenstva imaju 7 bodova prednosti u odnosu na drugoplasirani Totenhem, menadžer „Plavaca“ Antonio Konte izjavio je da prvenstvo Engleske još nije odlučeno.

„Ne mogu da kažem da je kraj, jer ima još sedam utakmica do kraja prvenstva. Nemamo lak raspored, dobro je da smo svesni toga. Najvažnije je da budemo maksimalno fokusirani na narednu utakmicu. Nakon poraza od Kristal Palasa koji je bio nezaslužen, igrali smo protiv Mančester Sitija gde smo mogli da izgubimo još koji bod. Isto sam mislio i za susret protiv Bornmuta, ali za sreću dobili smo obe utakmice. Moramo da nastavimo u ovom ritmu, da budemo fokusirani od prve do poslednje minute. Istu želju kao i mi za osvajanje šampionske krune ima i ekipa Totenhema. Oni imaju izuzetno kvalitetan tim, koji je još jači u odnosu na prošlu sezonu i moramo da budemo oprezni“, rekao je italijanski stručnjak.


Ukoliko već niste, zapratite nas na našoj Facebook stranici za još vesti https://www.facebook.com/sportskenovosti.net/

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje