četvrtak, 25. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Trinkijeri: Misija završena!

Košarkaši Partizana su u poslednjoj utakmici TOP 16 faze Eurokupa pred svojim fanovima savladali italijanskog predstavnika, Trento (91:75) i tako osvojili prvo mesto u grupi E, a ujedno i prednost domaćeg terena u narednim rundama ovog takmičenja.

Nakon utakmice, trener „crno-belih“Andrea Trinkijeri istakao je da njegov tim nije dobro odigrao prvo poluvreme, ali da je cilj na kraju ipak ostvaren, što je i najvažnije.

„Misija je završena. Sada idemo u narednu fazu. Ovo je bila utakmica koju smo morali da dobijemo, a prvo poluvreme smo odigrali dosta slabo, ispod nivoa na kojem mi igramo. Čestitam Trentu jer se borio, iako nije imao takmičarski motiv večeras i bio je bolji od nas u prvom poluvremenu. Uspeli smo da se trgnemo u nastavku utakmice, da podignemo procente šuta i kontrolišemo igru. Čestitao sam mojim igračima, jer je velika stvar što smo među osam najboljih timova u Eurokupu. Sada igramo protiv Uniksa, što je veliki izazov za nas. Ali, prvi smo u grupi, imamo prednost domaćeg terena do kraja Eurokupa, što je veoma bitno“, kazao je Trinkijeri.

KK Partizan će se u 1/4-finalu Eurokupa sastati sa ruskim klubom, Uniksom iz Kazanja.

 

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje