petak, 26. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Trinkijeri: Najbolji meč do sada, imali smo sjajnu energiju

KK Partizan je u prvoj utakmicu TOP 16 faze Eurokupa pred svojim fanovima u Areni savladao italijanskog predstavnika, Virtus Bolonju (99:81) i tako pokazao da je srpski klub kandidat za samu završnicu takmičenja.

Nakon utakmice, trener „crno-belih“Andrea Trinkijeri istakao je da su njegovi igrači pokazali neverovatnu energiju na terenu i odigrali svoju ponajbolju utakmicu ove sezone.

„Kada veliki rival dođe u grad, veliki trener, veliki igrači, morate da odigrate najbolje što umete. Igrali smo sa izuzetno velikom dozom energije, dosta dobro u odbrani, skoku i to je razlog zbog kojeg smo dobili utakmicu. Bilo je ovo sjajno veče za nas. Ovo je veče mojih igrača, mog stručnog štaba koji je napravio fantastičan posao i naših Grobara. Ipak, Virtus je i dalje prvi favorit Evrokupa. Ovo je bila utakmica u specifičnoj situaciji, gde smo mi odigrali najbolji meč do sada, sa najboljim navijačima na svetu, ali oni imaju veliki kvalitet. Bitno je da smo odbranili domaći teren. Mi imamo svoje ambicije i želimo da se borimo svaku utakmicu i da je dobijemo“, kazao je Trinkijeri.

KK Partizan svoj naredni susret u Eurokupu igra 15. januara na gostovanju protiv još jednog italijanskog kluba, Trenta.

Fotografija preuzeta sa sajta: https://www.aba-liga.com/

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje