Advertisement

Srpski teniser Viktor Troicki nije uspeo da osvojio čelendžer u britanskom Surbitonu. Troicki je poražen od domaćeg igrača Danijela Evansa rezultatom 2:0, po setovima 6:2 6:3.

Nije danas Troicki bio na svom nivou. Očigledno je da su jučerašnja dva teška meča uzela danak, te je danas Troickom falilo energije. To se posebno odnosi na servis, jer je Troicki danas ispustio servis čak peta puta, što je za meč na travi mnogo.

Nakon gubitka prvog seta došlo je do prekida meča zbog kiše. Bila je to neka slamka spasa za Troickog koji je imao određeni period da se regrupiše i proba da prekrene meč, ali mu nije uspelo. U nastavku meča Troicki je odmah pretrpeo brejk i tada je bilo jasno da će Troicki teško do pobede. Kako se meč bližio kraju Evans se sve više opuštao, a to je Troicki iskoristio za vraćanje meča u egal. Ali, kada je trebao da odservira za izjednačenje Troicki je ispustio još jednom servis što je značilo da je poražen.

Bez obzira za poraz u finalu, Troicki može da bude zadovoljan učinjenim ove nedelje, a nagrada za plasman u finale će biti veliki skok na tabeli. Troicki će konkretno napredovati 63 pozicije i biće 193. igrač sveta.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.