petak, 19. april 2024.

t1x2.net

spot_img

TSS: Milojević i Džumhur za titulu i plasman na Adria Tur

Poznati su finalisti turnira Teniskog saveza Srbije. Za titulu će se boriti srpski teniser Nikola Milojević i bosansko-hercegovački teniser Damir Džumhur.

Prvi je do finala stigao Milojević, koji je u prvom polufinalnom meču savladao sunarodnika Danila Petrovića. Rezultat je bio 2:0, po setovima 7:5 6:3. Uz određene uspone i padove u igri, Milojević je ipak uspeo da reši meč u svoju korist kroz dva seta.

U drugom polufinalu Džumhur je savladao Peđu Krstina. Posle borbe koje ja trajala sat i pedeset minuta, Džumhur je slavio sa 2:0, posetovima 6:2 7:6 (9:7).

Za razliku od prvog polufinala, ovo drugo je donelo mnogo više uzbuđenja. Džumhur je relativno lako osvojio prvi set sa 6:2, ali u drugom je viđena mnogo veća borba. Krstin je zaigrao mnogo bolje, što se odrazilo na rezultat, jer je poveo sa 4:0. Ipak, Džumhur nije odustao o drugog seta. Džmuhur je uspeo da vrati oba brejka zaostatka i da kasnije u dramatičnom taj brejku sa 9:7 spreči veliko iznenađenje.

Finale je zakazano za petak od 14:00, a pobednik ovog turnira će obezbediti specijalnu pozivnicu za Adria Tur koji se igra sledeće nedelje.


Fotografija je preuzeta sa http://www.teniskisavez.com/

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje