sreda, 24. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Tudor i De Majo ostaju u Udinama

Italijanski prvoligaš – Udineze je na svom zvaničnom sajtu objavio informaciju da je produžio ugovor sa trenerom ekipe – Igorom Tudorom kao i sa iskusnim defanzivcem – Sebastijen De Majom.

41-godišnji strateg je klupu Udinezea preuzeo u martu (po drugi put u svojoj trenerskoj karijeri) i uspeo da sa „Zebrama“ izbori opstanak u elitnom rangu italijanskog fudbala. Stoga, uprava kluba je odlučila da Tudor i naredne sezone bude trener ekipe, te je sa njim potpisala ugovor do kraja sezone 2019/2020.

Pored toga, saradnja je nastavljena i sa italijansko-francuskim defanzivcem – Sebastijen De Majom (32) koji je parafirao novi ugovor do leta 2022. godine.

„Sebastijen je ostvario 16 nastupa za Udineze ove sezone i na svakoj utakmici je pokazao svoj kvalitet. On je jedan od najzaslužnijih igrača koji su nam obezbedili opstanak, te smo želeli da ga zadržimo u našem klubu. Pored toga što je veoma kvalitetan fudbaler, on je i veliki profesionalac i uzor mlađim saigračima“, izjavio je tehnički direktor kluba, Daniele Prade.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje