petak, 29. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

Tuhel: Ne treba vam Ronaldo da biste dobijali mečeve

Menadžer ČelsijaThomas Tuchel prokomentarisao je sutrašnji okršaj sa Juventusom u Ligi šampiona. On je rekao da je njegov tim među pretendentima za trofej, ali da nije favorit, iako je prošle sezone postao šampion Evrope.

Nemac je otkrio i da je N’Golo Kante pozitivan na koronavirus, a meč će sutra propustiti i Mason Mount , Reese James i Christian Pulisic .

Juventus je izgubio velikog šampiona, sjajnu ličnost, ali možete pobediti u mečevima i izgraditi jake timove bez Kristijana. Ronaldo je jedan od najvećih u istoriji. Juventus ima široku ekipu i iskusnog trenera. Imaju određeni mentalitet izgrađen na pobedama. Ovo je prvi put da se suočavam s njima „, rekao je Tuhel.

Verovatno ima više očekivanja nakon što smo pobedili prošle sezone, kada nismo bili favoriti, ali smo sa svakom utakmicom napredovali, a sada smo pravi kandidat. Lako je biti proglašen favoritom. Moramo to prihvatiti, ali nismo favorit za trofej ”, dodao je on.

Nismo bili zadovoljni načinom na koji smo igrali u odbrani protiv Manchester Citija. Bili smo previše pasivni. To nije bio plan. Kad smo imali loptu, stajali smo preduboko. Izbor šeme je možda uticao na ovakvo ponašanje. Moramo biti bolji „, rekao je Nemac.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje