četvrtak, 25. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Turska Superliga (25.kolo – PETAK) – Najava meča, izostanci i predlog za klađenje!

Danas je na programu samo jedan meč u Turskoj Super ligi, koji se igra od 18:30, a sastaju se ekipe Sivaspora i Malatijespora. Biće to susret dva tima u jako lošoj formi, a mi ćemo pokušati da kroz našu najavu dođemo do dobitnog kladioničarskog predloga za ovaj meč!

Sivaspor je ekipa koja se nalazi na 10.mestu sa učinkom od 8 pobeda, 7 remija i 9 poraza uz gol razliku 35:37. Na svom stadionu igraju jako dobro i imaju 5 pobeda, 5 remija i 2 poraza uz gol razliku 16:10. U poslednja tri meča Sivaspor je doživeo poraze i to od timova koji nisu u gorenjem delu tabele, najpre od Erzuruma 2:4 u gostima, potom na domaćem terenu od Antalije 1:2, da bi u prošlom kolu i Bursa uzela sva tri boda pobedom 2:3.

Ono što je još jedan zanimljivost to je da je na prethodnih 10 mečeva ovog tima uvek viđeno najmanje 2 gola. Na 7 od prethodnih 8 mečeva videli smo prolazak tipa GG!

Što se tiče izostanaka, napadač Mohamed Demir (18 mečeva/3 gola/1 asistencija) operisao je kilu i neće igrati. Sigurno je da neće nastupiti ni pojačanje u napadu Hugo Vijera koji je i dalje povređen, kao ni prvi strelac tima Arouna Kone (21/9/1). Pod znakom pitanja su vezni igrač Hakan Arslan (24/2/2), kao i defanzivci David Braz (22/2/0) i Byarsmyr (19/0/1).


Ekipa Jeni Malatijaspor je jedno od najprijatnijih iznenađenja sezone, odlična transfer politika koja se oslanjala na dovođenje proverenih internacionala dala je rezultate iako je u poslednje vreme spisak povreda doprineo tome da rezultati budu mnogo lošiji nego u prvih 20.kola. Malatijaspor zauzima 6.mesto sa 9 pobeda, 7 remija i 8 poraza uz gol razliku 34:30. Na gostovanjima imaju skor 3-4-5 i gol razliku 13:17. Kao što smo i rekli u prethodna 4 meča ekipa Jeni Malatijespora je poražena, kao domaćin od Bešiktaša 1:2 i Basaksehira 0:2, dok su u gostima poraženi od Rizea 3:0 i od Goztepea 1:0.

Što se tiče izostanaka defanzivac Mina (19 mečeva/3 gola/2 asistencije), što ih uz odlazak drugog štopera Ciftpinara u Fenerbahče tokom zime ostavlja bez oba standardna štopera u prvom delu sezone. Jedno od najvećih zimskih pojačanja, krilni napadač Bifouma (3/0/0 u Malatiji) takođe neće igrati. Pod znakom pitanja je igra još jednog veliko pojačanja Kamare iz Fulama, koji je počeo da trenira posle povrede ali se ne zna da li će početi meč.


U prvom delu sezone na terenu Malatijespora, meč je završen pravom goleadom i rezultatom 4:4. Golove za Sivaspor postigli su Demir (ne igra zbog povrede), Arslan (pod upitnikom) i 2 Robinjo (otišao u zimskom prelaznom roku), dok su za Malatiju pogađali Mina (ne igra), Donald, Bujuk i Tozlu.

Pre toga odigrali su dva meča na terenu Sivaspora gde je oba puta slavio domaćin, dok je na terenu Malatijespora slavio domaćin 1:0, dok je jednom bilo bez golova.


Duel dva tima tima koji se nalaze u serijama poraza može doneti prekid crne serije i jednima i drugima, iako izostanci kod Sivaspora ne daju za pravo ovom timu da bude ovoliki favorit kakvim ga vide kladionice, zdravstveni bilten kod Malatije je znatno bolji pa se očekuje da i rezultati donekle budu bolji, iako nismo potpuno ubeđeni u par koji predlažemo zbog izostanaka Demira i Konea kod Sivarspora, naš predlog za ovaj meč je kombinacija golova 1P 1-3&2P 1-3 gola (od 1 do 3 gola u prvom i od 1-3 gola u drugom poluvremenu) po kvoti 1,90!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje