četvrtak, 18. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Turski klub predstavio dva pojačanja

Turski prvoligaš Trabzonspor predstavio je treće i četvrto po redu pojačanje u letnjem prelaznom roku. U pitanju su norveški vezista Anders Trondsen i ekvadorski napadač Stiven Plaza.

Trondsen (25) je stigao iz Rosenborga, transferom vrednim 950 hiljada evra, a sa novim klubom je zaključio saradnju do kraja sezone 2023-24. Pored norveškog velikana, u čijem dresu je odigrao više od 100 utakmica, ovaj fudbaler je tokom svoje karijere nastupao i za Lilehamer, Stabaek i Sarpsborg.

Sa druge strane, Plaza (21) je doveden na pozajmicu iz španskog Real Valjadolida, tačnije iz njihovog B tima, a ista će trajati do leta 2022. godine. Reč je o fudbaleru koji je profesionalnu karijeru započeo u ekipi Aliansa Kotopaksi, da bi nakon toga bio član Independiente del Valjea, a zatim i Real Valjadolida. U Španiji je odigrao 2 utakmice za prvi i 11 utakmica za drugi tim.

Pored ova dva fudbalera, aktuelni viceprvak Turske je u proteklom periodu doveo golmana Muhameta Taha Tepea iz Altinordua i napadača Anila Basarana iz Balikesirspora.


Naslovna fotografija: Youtube/Trabzonspor (Screenshot)

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje