četvrtak, 25. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Galata sa više ambicija ulazi u derbi!

Nakon što su se žuto-crveni predali u Evroligi, žele da daju svoj maksimum u domaćoj ligi. Prošle nedelje su se desile 2 dobre stvari za Galatasaray – najpre njihova pobeda u duelu sa Trabzonsporom, zatim poraz Gaziantepa koji je u konkurenciji za poslednja mesta koja vode u Plejof.

U četvrtak su više nego lako poraženi u Moskvi od moćnog CSKA, ali tamo su išli već unapred predani.

Danas će debitovati (po drugi put za isti klub, prvi put ove sezone) amerikanac Eric McCollum koji je prirastao srcu navijačima kojima je prošle sezone pružio mnogo radosti osvajanjem Evrokupa gde je bio proglašen za najkorisnijeg igrača.

Blake Schilb i Emir Preldžić su i dalje kažnjeni i neće nastupati. Sa druge strane u ekipi Fenerbahcea neće biti Kostasa Sloukasa, dok je Ekpe Udoh propustio duel sa Baskoniom, ali se očekuje njegov nastup, doduše pitanje je da li će moći da da 100%.  Njega su u Evroligi menjali nekadašnji prvi pik na Draftu – Anthony Bennett i iskusni Pero Antić.

Galatasaray-u je neophodnija pobeda, a da li će doći do nje u derbiju turske lige? Meč je na programu od 14h.


Ukoliko već niste, zapratite nas na našoj Facebook stranici za još vesti https://www.facebook.com/sportskenovosti.net/ . Ukoliko imate nekih sugestija ili kritika, pišite nam u komentaru ispod.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje