utorak, 23. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Turski prvoligaš se pojačao sa osmoricom igrača

Turski prvoligaš Kayserispor doveo je već osmoricu fudbalera u nameri da sačuva status prvoligaša jer se trenutno nalazi u nezavidnom položaju na tabeli na 16.mestu koje vodi u drugu ligu,do sada su u 18.odigranih kola osvojili svega 13 bodova.
Ozarslan,Vural,Douglao,Laval,Varela,Rotman,Erkan Kas

U nameri da spase sezonu Kayerispor je vrlo aktivan na transfer pijaci ove zime,a dovedeni su sledeći igrači:

-na pozajmicu iz Karabukspora,došao je turski igrač rođen u Nemačoj,Hakan Aslantas, ovaj igrač igra na pozicij desnog spoljnjeg igrača,ponikao je u mlađim kategorijam Študgarta,a najbolje partije pružao je u Genčlerbirgliju gde je odigrao 127 utakmica uz  1 gol i 10 asistencija.

HAKAN ARSLANTAS na potpisivanju ugovora

-Pošto mu je 30.12.2016. istekao ugovor sa Bolusporom,u ekipu je doveden i štoper Efe Ozarslan,nekada član turske reprezentacije do 19 godina.Najviše utakmica odigrao je za Mersin,a veći deo karijere nastupao je za ekipe u drugoj ligi Turske.

-Drugo pojačanje na mestu centralnog defanzivca je brazilac Douglao,kome je takođe 30.12.2016. istekao ugovor sa Akhisarom,što je Kajseri iskoristio i potpisao sa ovim stamenim defanzivcem,on je ove sezone za Akhisar odigrao 6 utakmica.

-Na poziciji centralnog veznog igrača dovedeno je ozbiljno pojačanje u liku nigerijca Rahima Lavala koji je prethodno nastupao za Osmanlispor ,pozajmica je ugovorena do kraja sezone,ovaj nigerijac odigrao je 14 utakmice za Osmanlispor,ali je veći deo tih utakmica odigrao Ligi Evropi najviše zbog ograničenja vezanih za igranje stranaca u turskom prvenstvu.

-Još jedno ozbiljno pojačanje predstavlja i Rajko Rotman, takođe došao na pozajmicu do kraja sezone,igrač je trenutno prvoplasiranog Basaksehira,nastupao je i za reprezentaciju Slovenije za koju je odigrao 8 utakmica.Igra na poziciji defanzivnog veznog igrača.

-O transferu Guraja Vurala smo već pisali što možete pročitati na linkuVural u Kayserisporu

-Doveden je i Erkan Kas iz Sivaspora, takođe je reč o pozajmici do kraja sezone.Kaš je reprezentativac Turske do 23 godine za koju je odigrao 6 mečeva i postigao gol.Najbolje se snalazi na poziciji veznog fudbalera po levoj strani.Ponikao je u Bešiktašu.Ove sezone odigrao je 18 mečeva za Sivaspor.

-Kao poslednje pojačanje u nizu doveden je Silvester Varela,provotimac Porta u transferu vrednom 500 hiljade evra,ovaj levokrilni napadač potpisao je ugovor na 2 i po godine.U dosadašnjoj karijeri on je nastupao za Sporting iz Lisabona,Porto,Parmu,Vest Bromvič Albion.Za reprezentaciju Portugala odigrao je 27 mečeva i postigao 5 gola.

Videćemo da li će ovaj turski klub dovesti još neko pojačanje do kraja prelaznog roka. Petorica novopridošlih igrača debitovala su danas za Kajserispor u utakmici protiv Akhisara koja je završena 0:0.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje