subota, 20. april 2024.

t1x2.net

spot_img

U duelu ovih timova se već jednom desio čudan rezultat!

Od 20 časova se u Albaniji, igra revanš meč kvalifikacija za Ligu Evrope, a sastaju se ekipe Skenderbeu iz Korče i hrvatski vicešampion Dinamo Zagreb, ovi timovi sastali su se i u kvalifikacijama za Ligu šampiona 2015-te godine, a baš se na meču u Albaniji desio jako interesantan rezultat za kladioničare.

Skenderbeu je kvalifikacije počeo protiv ekipe iz Andore, Santa Hulija protiv koje je slavio u oba meča 1:0 na domaćem terenu i 0:5 na gostovanju. Potom je usledio pomalo i neočekivani rezultat i eliminacija kazahstanskog Kairata, 1:1 na gostovanju i pobeda na domaćem terenu 2:0, da bi u trećem kolu slavili protiv češke Mlade Boleslav posle poraza na gostovanju 2:1, slavili su na domaćem terenu 3:1 ali tek posle produžetaka.

Dinamo Zagreb savladao je norveški Odd, posle pobede u prvom meču na domaćem terenu 2:1, na gostovanju su odigrali 0:0.

U prethodna tri međusobna meča ovih timova, Dinamo je slavio dva puta, 1:2 na gostovanju, 4:1 na domaćem, dok je jedan meč završen nerešno (prvi meč ove godine) i to 1:1. Svaki put bio je prolazan tim GG, dok je meč u Albaniji prošle godine završen tako što je Skendebeu vodio na poluvremenu 1:0, da bi Dinamo potom preokrenuo i slavio sa 1:2. Tada se po kladioničarskim kuloarima čula priča da je meč bio unapred dogovoren, što ukoliko se zna da ni albanski, a ni hrvatski klubovi nisu imuni na takve stvari, nije uopšte isklučeno.

Ukoliko se danas odlučite da odigrate igru GG (oba tima postižu po gol), kvota koju nudi kladionica Max bet je 2,00, dok se prelaz 1-2 (Skenderbeu vodi na poluvremenu, Dinamo slavi na kraju) plaća odličnom kvotom 26,0.


Predlog je zasnovan na stastici i individualnom mišljenju urednika, nije sto posto siguran i igrate ga na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje