sreda, 24. april 2024.

t1x2.net

spot_img

U najmanju ruku sumnjiv meč

Gotovo sva takmičenja su manje više rešena, i preostale su nebitne utakmice koje su stvorene za malverzacije i nameštanje. Jedan jako sumnjiv meč se igra danas u Francuskoj, a mi verujemo da će mnogo ljudi igrati ovaj par i na kraju se opeći. Radi se o meču između Liona i Kaena, a mi smatramo da ova dva tima imaju jedan vid „saradnje“.

Pre nego što se bacimo na utakmicu pogledaćemo stanje na tabeli. Situacija je takva da je Lion treći i da se bori za kvalifikacije za Ligu Šampiona. Drugi ne mogu biti nikako, jer je Lil pobegao, a četvrti je Sent Entjen koji ima 4 boda manje. Svi će pohrliti na 1 danas na Lion smatrajući da „moraju“ da pobede, a niko ne razmišlja da li Sent Etjen ima ambicije da igra Ligu Šampiona. Setimo se samo prošle utakmice protiv Monpeljea kada su imali sve u svojim rukama, a oni su milione prodali porazom od 0-1 na svom stadionu. Čak i da Lion kiksne, oni kasnije idu na noge bezbrižnom Nimu, i oni će taj meč dobiti ako bude bilo potrebe.

Evo da prikažemo niz po nama sumnjivih mečeva:

Sezona 2014/2015:

Lion – Kaen 3:0
Kaen Lion 3:0

Obe ekipe uzele po tri boda

Sezona 2015/2016:

Lion – Kaen 4:1
Kaen – Lion 0:4

Lion uzeo šest bodova

Sezona 2016/2017:

Lion – Kaen 2:0
Kaen – Lion 3:2

Opet podelili bodove

Sezona 2017/2018:

Lion – Kaen 1:0
Kaen – Lion 2:1

Lion opet uzeo 6 bodova, ali je Kaen prošao u kupu.

Sezona 2018/2019:

Kaen – Lion 2:2
Lion – Kaen ????

Ove sezone Lion je prošao u kupu u međusobnom duelu.

Ako pogledamo istorijat rezultata vidimo da jedne sezone dele bodove, a druge Lion uzme svih 6 bodova. Ove sezone prvi meč su odigrali nerešeno, što znači da bi nerešeno trebalo da igraju i danas.

Forma Kaena u poslednje vreme više nego korektna. Na poslednja četiri duela imaju tri pobede i jedan remi pa imaju čemu da se nadaju.

Gol na strani su dali na 10/18 utakmica, a Lion je kući primio gol na 13/18 utakmica.

Za nas jako sumnjiv meč koji u najmanju ruku treba da se izbegne, a za one željne rizika valja  probati barem X2, jer je kvota vrhunska.

Predlog za klađenje : Dupla Šansa Kaen 4,15
Opcija 2 mnogo sigurnija: Oba tima daju gol 1,95

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje