četvrtak, 25. april 2024.

t1x2.net

spot_img

U narednu sezonu ulaze sa novim strategom

Nemački bundesligaš – Hofenhajm u narednu sezonu ući će sa novim šefom stručnog štaba, jer je danas na tu funkciju imenovan – Sebastijan Henes.

42-godišnji strateg je sa upravom kluba iz Zinshajma ugovorio trogodišnju saradnju, a na klupi ove ekipe „nasledio“ je Alfreda Šredera.

„Posao u Hofenhajmu je veliki izazov i ono čemu se neizmerno radujem. Osnovna filozofija kluba je identična mojoj ideji fudbala, napadački, svestrano i smelo. Pored toga, Hofenhajm je u poslednjih nekoliko godina postavio impresivne temelje kako bi profesionalnim i omladinskim fudbalerima pružio optimalnu i trajnu edukaciju. Pred nama je izazovna sezona u kojoj nas složni zadaci očekuju u ligi, kupu i Ligi Evrope. Veoma sam uveren da ćemo zajedno uspešno prevazići ove zahtevne zadatke“, izjavio je Henes.

Njemu će ovo biti prvi, samostalni trenerski angažman, jer je do sada radio u mlađim kategorijama RB Lajpciga, a predvodio je i dve godine U19 tim minhenskog Bajerna, dok je protekle sezone bio trener i drugog tima „Bavaraca“.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje