Advertisement
BetWinner

Ekipe Stal Rzeszow i Elblag sastaće se ovog četvrtka, sa početkom od tačno 16 časova, a ta utakmica će biti odigrana u sklopu 5. kola poljske Division 2.

Stal Rzeszow se nakon 4 odigrana kola nalazi na 3. poziciji sa ukupno 9 osvojenih bodova, dok na svom kontu ima skor od 3 pobede i 1 poraza.Elblag, sa druge strane, zauzima poslednje, 19. mesto na tabeli, jer je na početku ove sezone osvojio samo 1 bod, ostvarivši 1 remi i čak 3 poraza.

Međusobne utakmice: S. Rzeszow – Elblag (www.flashscore.com)

Što se tiče njihovih međusobnih utakmica, ove dve ekipe su su u prošlosti, tačnije od avgusta 2010. do jula 2020. godine, sastale ukupno 8 puta, a interesantno je da smo na svakom od prethodnih 7 mečeva videli najviše 2 gola. Za nastavak niza neefikasnih utakmica i još jedan ”0-2” kladionice nam nude kvotu 1,90, dok se tip ”NG”, koji smo mogli da vidimo na 6 od tih 7 utakmica, plaća kvotom 1,95.

Pored njihove neefikasnosti, trebalo bi napomenuti i to da rezultati podsećaju na neki vid saradnje, ali kako se ovde radi o prvom susretu u sezoni najbolje je da pogledamo krajnji rezultat i zabeležimo ga za sledeći put.


Naslovna fotografija: Youtube (Screenshot)


Svi predlozi zasnovani su isključivo na statistici i rezultatima sa prethodnih susreta navedenih ekipa. Predlozi nisu ”sigurni” i igrate ih na sopstvenu odgovornost.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.