četvrtak, 25. april 2024.

t1x2.net

spot_img

U proseku postižu više od 5 golova po meču!

U okviru poslednjeg kola austrijske 2. Lige sastaće se Austria Klagenfurt i Wacker Innsbruck, a ovaj duel je na programu sa početkom od 20 sati i 30 minuta.

Austria Klagenfurt je još uvek u borbi za prvo mesto jer imaju isti broj bodova kao i Ried (61). Od početka sezone su ostvarili ukupno 18 pobeda, 7 remija, kao i 4 poraza.

Wacker Innsbruck, sa druge strane, nema za šta da se bori s obzirom na to da se sada nalazi na 5. poziciji sa 44 boda te učinkom od 13 pobeda, 5 remija i 11 poraza.



I jedan i drugi tim su nam u samoj završnici sezone donosili mečeve sa velikim brojem pogodaka, a ništa drugačija nije bilo ni na njihovim međusobnim utakmicama.

Međusobne utakmice: Austria Klagenfurt – Wacker Innsbruck (www.flashscore.com)

Naime, Austria Klagenfurt i Wacker Innsbruck su na poslednjih 6 međusobnih susreta uspeli da postignu čak 32 gola, što nam daje neverovatak prosek od čak 5,3 gola po meču.

To je bilo dovoljno da svaki put prođu tipovi “GG“ (1,50) i “GG3+“ (1,70), kao i da tipovi “4+“(1,85) i “GG4+“ (2,20) budu dobitni na čak 5 mečeva. Šta vi mislite, hoće li nam i ovog puta prirediti goleadu?


Fotografija: Youtube (Screenshot)


Svi predlozi zasnovani su isključivo na statistici i rezultatima sa prethodnih susreta navedenih ekipa. Predlozi nisu ”sigurni” i igrate ih na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje