četvrtak, 25. april 2024.

t1x2.net

spot_img

U proseku su postizali 4,4 gola po utakmici!

U okviru 24. kola engleske NPL Premier Division, tj. sedme lige, odigraće se utakmica između Matlocka i Buxtona koja je na programu u terminu od 16 časova.

Matlock na ovaj meč stiže kao drugoplasirani tim na tabeli jer je na 21 odigranoj utakmici osvojio 43 boda i zabeležio 14 pobeda, 1 remi i 6 poraza.

Buxton ima dva boda više u odnosu na današnjeg protivnika i trenutno zauzima 1. mesto na tabeli. Ovaj tim je do sada ostvario 13 pobeda i 6 remija, uz samo 2 poraza.

Međusobne utakmice: Matlock – Buxton (www.flashscore.com)

Ako bacimo pogled na prethodne susrete Matlocka i Buxtona moći ćemo da primetimo da su ove dve ekipe mnogo više pažnje pridavale napadu u odnosu na odbranu. Tako su na poslednjih 9 utakmica uspeli da postignu ukupno 40 pogodaka (u proseku 4,4 po meču), što je bilo dovoljno da svaki put prođe tip “3+“ (1,70). Pored toga, tipovi “GG“ (1,60) i “GG3+“ (1,95) su bili dobitni čak 7 od 9 puta. Koliko pogodaka ćemo videti danas?


Svi predlozi su zasnovani isključivo na statistici i rezultatima sa međusobnih susreta navedenih ekipa. Predlozi nisu ”100% sigurni” i igrate ih na sopstvenu odgovornost.


Lajkujte našu Facebook stranicu https://www.facebook.com/sportskenovosti.net/

Zapratite nas i na Instagramu https://www.instagram.com/sportskenovostinet/


Naslovna fotografija: Youtube (Screenshot)

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje