sreda, 24. april 2024.

t1x2.net

spot_img

U proseku su postizali čak 5,4 gola po meču!

Ekipe Legionovia Legionowo i Znicz Biala Piska sastaće se ove srede, sa početkom od tačno 17 časova, a reč je o utakmici sedmog kola poljske III Lige.

Legionovia Legionowo se u ovom trenutku nalazi na liderskoj poziciji jer je od početka sezone osvojila čak 13 bodova, ostvarivši 4 pobede, 1 remi i 1 poraz.

Znicz Biala Piska ima ukupno 7 poena, uz skor od 2 pobede, 1 remija i 3 poraza, zbog čega nakon šest odigranih kola zauzima 12. mesto na tabeli.

Međusobne utakmice: Legionowo – Biala Piska (www.flashscore.com)

Ove dve ekipe su se u prošlosti sastale svega 5 puta, ali su za to vreme uspele da postignu čak 27 pogodaka ili u proseku neverovatnih 5,4 gola po meču. Zahvaljujući ovakvim rezultatima, na svakom navedenom meču su bili dobitni tipovi “GG“ (1,60) i “3+“ (1,45), kao i “GG3+“ (1,75), dok smo bar pet golova i tip “5+“ (3,20) videli na 4 od tih 5 susreta. Šta vi mislite, hoće li nam Poljaci prirediti goleadu i ovog puta?


Svi predlozi su zasnovani isključivo na statistici i rezultatima sa međusobnih susreta navedenih ekipa. Predlozi nisu ”100% sigurni” i igrate ih na sopstvenu odgovornost.


Lajkujte našu Facebook stranicu https://www.facebook.com/sportskenovosti.net/

Zapratite nas i na Instagramu https://www.instagram.com/sportskenovostinet/


Naslovna fotografija: Youtube (Screenshot)

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje