četvrtak, 25. april 2024.

t1x2.net

spot_img

U proseku su postizali više od 4 gola po utakmici!

Sa početkom od tačno 16 časova odigraće se utakmica 27. kola belgijske Jupiler League u kojoj će Zulte Waregem ugostiti Standard Liege.

Zulte Waregem se u ovom trenutku nalazi na 11. poziciji sa ukupno 37 bodova, dok na svom kontu ima skor od 11 pobeda, 4 remija i 12 poraza.

Standard Liege, sa druge strane, ima učinak od 10 pobeda, 10 remija i 7 poraza zbog čega, sa 40 osvojenih poena, zauzima 8. mesto na tabeli.

Međusobne utakmice: Waregem – St. Liege (www.flashscore.com)

Pored toga što su i Zulte Waregem i Standard Liege u prethodnom periodu bili veoma raspoloženi za postizanje golova na zasebnim utakmicama, možemo da primetimo da je i na njihovim međusobnim susretima situacija potpuno ista. Na poslednjih 7 utakmica ovi timovi su uspeli da postignu ukupno 29 pogodaka, a na svakom meču su se mreže zatresle bar 3 puta.

Za nastavak navedenog niza i novi “3+“ u režiji belgijskih prvoligaša nudi se kvota 1,65, dok se tip “4+“, koji smo videli čak 6 od 7 puta, plaća odličnom kvotom 2,55.


Svi predlozi su zasnovani isključivo na statistici i rezultatima sa međusobnih susreta navedenih ekipa. Predlozi nisu ”100% sigurni” i igrate ih na sopstvenu odgovornost.


Lajkujte našu Facebook stranicu https://www.facebook.com/sportskenovosti.net/

Zapratite nas i na Instagramu https://www.instagram.com/sportskenovostinet/


Naslovna fotografija: Youtube (Screenshot)

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje