četvrtak, 25. april 2024.

t1x2.net

spot_img

U revolveraškom obračunu Ruskinja ima prednost

Iako ženski tenis izbegavamo u širokom luku, meč između Marije Šarapove i Jelene Oštapenko ne želimo da propustimo, jer smatramo da je popularna Maša ovde veliki favorit barem po našem skromnom mišljenju.

Biće ovo duel igračica koje svaku lopticu udaraju iz sve snage. E sad, mi mislimo da takva igra ne može ništa dobro da donese Oštapenkovoj, jer ona nema jače udarce od Šarapove. Ona možda jeste agresivnija, ali takav stil igre donosi i mnogo grešaka. Kada uđe u seriju grešaka u nekim trenucima je i mučno gledati Letonku. Razlika između Šarapove i Oštapenko je u tome što Šarapova zna da kontroliše svoje udarce, a Oštapenko ne i po nama to je ključ meča.

Takođe, servis Jelene Oštapenko se ne može porediti sa servisom Marije Šarapove tako da će svaki servis gem Oštapenkove biti pod velikim pritiskom.

Iako je Šarapova došla možda malo teže do ovog četvrtfinala, ipak treba istaći da se do sada susretala sa igračicama koje vole da prebacuju i koje imaju dobro kretanje. Cibulkova i Barti su igračice koje vole da prebacuju i to automatski znači mnogo trčanja što Šarapova nikako ne voli. Sada je čeka protivnica koja udara i samo udara i to će njoj sigurno više odgovarati.

Po nama lepa kvota na Šarapovu koja generalno igra dobro ove sezone na šljaci i mišljenja smo da će na iskustvo Ruskinja slaviti.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje