sreda, 24. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Veliki problem u Španiji, pozvano je još 11 igrača!

Španska reprezentacija reagovala je nakon drugog pozitivnog testa na COVID-19 u svom kampu i odlučila je da pozove 11 igrača da se pripreme u slučaju da moraju da se pridruže timu Euro 2020.

Nakon što je postalo jasno da je kapiten Sergio Buskuets zaražen koronavirusom, ceo tim je otišao u izolaciju, a Luis Enrikue pozvao je šest igrača – Kepa Arisabalaga , Raul Albiol , Rodrigo Moreno, Carlos Soler , Brice Mendes i Pablo Fornals.

Međutim, sinoć se ispostavilo da je u timu bio još jedan slučaj zaraze – Diego Llorente.  Još 11 igrača koji postaju deo novog „mehur“ – Alvaro Fernandez , Juan Miranda , Oskar Mingesa, Alehandro Pozo , Marko Kukureia , Brahim Diaz , Martin Subimendi , Gonsalo Villar , Brian Hill ,  Pinot i Havi Puado . Svi oni su deo omladinske reprezentacije Španije, koja je juče pobedila sa Litvanijom sa 4:0 u kontroli.

Još uvek nije jasno da li će Buskuets i Llorente ostati u grupi na koju će se Enrike osloniti za Euro 2020. Španija ima pravo da izmeni najavljeni spisak igrača do 48 sati pre prvog meča u šampionatu, a to je 14. juna (ponedeljak) od 21 sata po srpskom vremenu protiv Švedske.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje