Advertisement

Nogometni klub Rijeka nalazi na vrhu tablice 1. Hrvatske nogometne lige sa 68 bodova, odnosno  4 boda više od Dinama Zagreba. Ove subote igra se veliki derbi između spomenuta dva kluba.

Ono što je vrlo ohrabrujuće za nogometaše Rijeka je činjenica da su točno prije godinu dana, 05.04. 2016. doživjeli svoj posljednji poraz. Riječ je bilo o utakmici hrvatskog kupa protiv Slaven Belupa (0-3).

Od tada je krenula velika serija trenera  Matjaža Keka i njegove momčadi koja traje sve do danas. Odigrali su Riječani od tada 40 službenih utakmica i ostvarili 30 pobjeda i deset neodlučenih ishoda. Konkretno, u HNL-u su upisali 25 pobjeda i osam remija, u Kupu četiri “čiste” pobjede i jednu nakon produžetaka, a u Europskoj ligi dva neodlučena rezultata.

Da li će se veliki niz Rijeke nastaviti i nakon ove subote?

Da li će pobjedom ili remijem protiv Dinama napraviti veliki korak prema povijesnom osvajanju nogometnog prvenstva Hrvatske?

Dakako, odgovor ćemo dobiti već ove subote, no svakako Dinamu neće biti ni malo lako.

Uz sve to bitan je i podatak da Rijeka pred svojim navijačima nije izgubila od rujna 2014. godine kada je bolji bio upravo Dinamo. Tada se utakmica igrala na Kantridi, a od kolovoza 2015. kada su se nogometaši Rijeke preselili na Rujevicu, Rijeka nije upisala niti jedan poraz uključujući sva nogometna natjecanja.

Rijeka protiv Dinama igra ove subote u 19:00h.

Pobjeda Rijeke je pod koeficijentom 2.30, dok za pobjedu Dinama nudi se visokih 3.25. Za eventualni neriješeni ishod utakmice, te možda i najrealniji ishod , koeficijent je 3.10.


Ukoliko već niste, zapratite nas na našoj Facebook stranici za još vijesti !

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here