četvrtak, 18. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Ubedljiv poraz Zmajeva od Jagodine pred gostovanje u Kragujevcu

Ekipa Jagodina Black Hornets bila je ubedljiva protiv Plavih zmajeva na gostujućem terenu. Na terenu OŠ Sutjeska u Zemunu Stršljeni su pobedili rezultatom 60:33.

Najbolji pojedinac susreta bio je WR/DB Jagodine Aleksandar Milenković. On je postigao tri tačdauna, od čega dva u napadu, a njegova presečena lopta vraćena za TD konačno je presudila ekipi Blue Dragons.

Početak nije nagoveštavao ovakav epilog s obzirom da je mladi Nikola Lekić presekao pas Dejana Srećkovića u trenutku kada su Jagodinci bili na jednom jardu od end zone. Ipak, Zmajevi to nisu iskoristili i istom merom je uzvratio Martin Bogdanović posle nesporazuma između QB Željka Novaka i risivera Zmajeva. Srećković je doveo Stršljene u prednost preko Vanje Radivojevića, a Zmajevi su izjednačili preko mladog Đorđa Stojiljkovića, a potom došli u prednost posle prvog od tri uhvaćena TD Ognjena Mitrovića. Naredna tri drajva takođe su završena tačdaunom. Za Jagodinu TD su hvatali Milenković i Todor Vasiljević, a Mitrović je uhvatio svoj drugi za Dragonse.

U finišu prvog poluvremena Jagodina je došlo do druge presečene lopte, a ovaj put to je učinio strelac prvog TD za Hornetse Radivojević i doveo svoj tim u prednost (23:25). Srećković je iskoristio šansu i uvećao kapital pred poluvreme, preko Bogdana Pavlovića, te se na odmor otišlo rezultatom 23:31.

U drugom poluvremenu odbrana Zmajeva je potpuno podbacila, a napad ovog puta nije uspeo da održi tim u igri. Poslednji put kada su domaćini bili na jednom posedu lopte razlike, to je bilo na 30:38 kada je Mitrović uhvatio svoj treći TD. Posle TD pasa Srećkovića za Aleksića i neuspešnpg napada Zmajeva, Ivan Vukadin je presekao pas mladog QB Jagodine, ali to je anulirao odlični Milenković koji je INT vratio za TD. Posle toga on je i uhvatio TD, a konačni rezultat postavio je Uroš Milojković trećom presečenom loptom za Jagodinu.

U narednom kolu, Plavi zmajevi imaće više nego težak zadatak pošto gostuju u Kragujevcu. Beograđani će igrati protiv Divljih veprova u subotu, 24. oktobra u 15.30 na pomoćnom terenu stadiona Čika Dača. Jagodina Black Hornets gostovaće u Pančevu u nedelju 25.10. gde će u 15 časova na terenu Hale sportova Strelište igrati protiv Banat Bullsa.

Belgrade Blue Dragons 33:60 Jagodina Black Hornets
Teren OŠ Sutjeska, Zemun. Nedelja 18.10.2020. 12.00
1/1
3:0 INT Nikola Lekić
3:3 INT Martin Bogdanović
3:10 Dejan Srećković za Vanju Radivojevića, PAT Andrija Aleksić
10:10 Željko Novak za Đorđa Stojiljkovića, PAT Marko Vojvodić
17:10 Željko Novak za Ognjena Mitrovića, PAT Aleksandar Anđelković
17:16 Dejan Srećković za Aleksandra Milenkovića, PAT neuspešan
23:16 Željko Novak za Ognjena Mitrovića, PAT neuspešan
23:22 Dejan Srećković za Todora Vasiljevića, PAT neuspešan
23:25 INT Vanja Radivojević
23:31 Dejan Srećković za Bogdana Pavlovića, PAT neuspešan
2/2
23:38 Dejan Srećković za Bogdana Pavlovića, PAT Pavlović
30:38 Željko Novak za Ognjena Mitrovića, PAT Anđelković
30:45 Dejan Srećković za Andriju Aleksića, PAT Milenković
33:45 INT Ivan Vukadin
33:51 PICK 6 Aleksandar Milenković, PAT neuspešan
33:57 Dejan Srećković za Aleksandra Milenkovića, PAT neuspešan

33:60 INT Uroš Milojković


Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje