Evropska fudbalska federacija danas je i ozvaničila svoju konačnu odluku o suspenziji napadača Kristijana Ronalda.

Portugalac će ipak propustiti samo jednu utakmicu u okviru grupne faze Lige Šampione, a ne dve kao što je prvobitno najavljivano.

Tako će, fudbaler Juventusa preskočiti meč protiv Jang Bojsa, ali će izaći na megdan svom bivšem klubu Mančester Junajtedu, krajem oktobra meseca.

Ronaldo je crveni karton zaradio tokom utakmice 1. kola koja je odigrana između Valensije i Juventusa. Iako se donekle poneo nesportski u trenutku kada je faulirao protivničkog igrača tog 29. minuta, postavlja se pitanje da li je to bilo vredno crvenog kartona.

Sigurno da to nije bila prva kontroverzna odluka nemačkog arbitra Feliksa Briha, koga se svi sećamo sa Svetskog Prvenstva.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here