petak, 29. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

UEFA Futsal EURO 2018!

Sutra počinje 11 po redu Prenstvo Evrope u futsalu, gde će nastupati i nacionalni tim Srbije. Takmičenje traje od 30.januara do 10.februara i održaće se u Slovenije, gde će se svim mečevi igrati u dvoreni ,,Stožice“. Na prvenstvu učestvuje 12 timova, smeštenih u 4 grupe, a prolazak u četvrtfinale će obezbediti 2 najbolja tima iz svake grupe.
Dvorana ,,Stožice“

U A grupi se nalaze domaćin Slovenija, dva puta osvajač Eura (2003. i 2014.godine) selekcija Italije i selekcija Srbije, kojoj će ovo biti 6.učešće na Euru, najbolji rezultat ostvarili su 2016-te kada su osvojili 4.mesto.

Grupa B, donosi nam duele Brazilaca u selekcijama Rusije i Kazahstana, a tu je i Poljska.

Grupa C, trebala bi da bude lagana za selekciju Portugala, koja će se sastati sa Ukrajnom i Rumunijom. Dok je u grupi D, aktuelni prvak Evrope, selekcija Španije, zajedno sa Francuskom i Azerbejdžanom.

Prvi meč selekcija Srbije igra 30.januara protiv domaćina Slovenije, a meč počinje u 18 časova, dok će protiv Italije igrati 1.februara u 20:45.

Tokom šampionta moćićemo i dalje da uživamo u majstorijama Rikardinja, Mamarele, Gabriela Lime, Edera Lime, Robinja, Perića, Ortiza, Edurada i drugih majstora malog fudbala.

Po kladionicama prvi favorit je Španija, slede Rusija, Portugal i Kazahstan, dok je Srbija tek na 8.mestu favorita sa kvotom 36 na osvajanje turnira.

Tim koji će predstavljati Srbiju na Euru:

1. Miodrag Aksentijević – golman
2. Marko Perić
3. Nikola Matijević
4. Stefan Rakić
5. Vladimir Milosavac
6. Denis Ramić
7. Dragan Tomić
8. Andrija Stanković
9. Marko Radovanović
10. Mladen Kocić
11. Miloš Simić
12. Nemanja Momčilović – golman
14. Slobodan Rajčević
23. Jakov Vulić – golman

U prvom meču neće igrati prvi golman Aksentijević koji odrađuje suspenziju iz baraža, kao ni najbolji igrač tima Marko Perić.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje