Advertisement
MaxBet

Borba između Habiba Nurmagomedovog i Konora Mekgregora je završena, a aktuelni branilac titule je ovog vikenda uspeo da dođe do svoje 27. pobede u karijeri te tako i ovog puta ostane neporažen.

Nurmagomedov je u prvoj rundi delovao veoma dominantno i praktično je od samog početka borbe pokazao svu svoju mržnju prema Mekgregoru, dok su poslednja 4 minuta uvodne runde obojica provela na parteru u poziciji koju je kontrolisao Rus.

Ruski borac je idealnu priliku da reši meč dobio u drugoj rundi kada je uspeo da izbegne udarac protivnika i pritom ga obori uputivši mu pravu seriju udaraca levom i desnom rukom.

Umor je bio primetan već u nastavku, Mekgregor je ipak uspeo da iskontroliše Habiba i u velikom periodu bude bolji, iako je delovalo kao da se borci odmaraju tokom te treće runde.

Završnica borbe viđena je u četvrtoj rundi, Nurmagomedov je bio odlučan u nameri da sve okonča i odbrani titulu što mu je pošlo za rukom. Ponovo je oborio Irca, nakon nekoliko minuta ga u potpunosti stegao oko vrata zbog čega je ovaj morao da se preda.

Mesecima je najavljivan ovaj spektakl u ”T-Mobile Areni”, ali je ceo događaj završen veoma kontroverzno zbog onoga što su učinili borac iz Dagestana i njegov tim po okončanju borbe.

30-godišnjak nije uspeo da ostane hladan na dobacivanja iz publike zbog čega je preskočio kavez i ušao u tuču. Sa druge strane, Habibov tim je napao Mekgregora koji je u odbrani morao takođe da preskoči kavez. Obezbeđenje je sprečilo da to ode dalje, pa je skoro u istom momentu sve završeno.

Ipak, pobednik je ostao za uskraćen za šampionski pojas, bar u tom momentu, s’ obzirom da su sudije donele odluku da zbog velikog broja irskih navijača dodelu istog izvrše van oktagona.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.