subota, 20. april 2024.

t1x2.net

spot_img

UFC: Jorge Masvidal je nezadovoljan!

Jorge Masvidal je putem Twittera izjavio da je nezadovoljan trenutnom ponudom za sljedeći meč, aludirajući vjerovatno na borbu sa trenutnim šampionom Kamaru Usmanom, a pored toga se osvrnuo i na prethodne uspjehe:

Jorge Masvidal ? „Zašto da se borim za pola od iznosa kojeg sam zaradio u prošloj borbi, samo zato što moj protivnik nije interesantan.
Nemojte pričati o pandemiji. Novinari izvještavaju da je burza veća nego ikada, svi se vraćaju na posao, a vi kupujete ostrvo. Prestanite se igrati sa nama i publikom.
Lekcija za one koji su malo mlađi i koji su tek počeli da prate ovaj divni sport. 16 godina sam u ovome. Nikada nisam odbio borbu. Htjeli ste da se borim sa trećim izazivačem u to vrijeme. Prešao sam preko „bare“ i u njegovoj državi sam ga nokautirao nakon godinu dana pauze. Bio sam nominovan i za nokaut godine. Nakon toga ste htjeli da se borim sa petim izazivačem.
Najbrži nokaut u istoriji UFC-a. Nakon toga MSG arena. Tražili ste da se borim sa tri različita borca i sve sam ih prihvatio. Borio sam se u dvorištu i na ulici, a ti momci me nikada nisu ponizili kao što ste vi.

Prvo Jones, a sada i Masvidal. Da li se slažete sa njima, kakav je vaš stav po pitanju plaćanja najbolje svjetske organizacije❓

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje