subota, 20. april 2024.

t1x2.net

spot_img

UFC Vegas – Aleksandar Rakić dominantan protiv Smitha

U svom prvom meču koji je svrstan kao glavna borba večeri, Aleksandar Rakić je došao do veoma važne pobede protiv Anthony Smitha.

Aleksandar Rakić je praktično izdominirao bivšeg izazivača u poluteškoj kategoriji Anthony Smitha u sve tri runde. Od samog starta Rakić je pokazao mnogo veću želju i motivaciju da dođe do ove veoma važne pobede, udarci su se nizali iz sekunde u sekund, videlo se da će Aleksandar sve uraditi da se ne bi ponovila greška iz prošlog meča protiv Oezdimira, tako da je svaki udarac bio vešto iskalkulisan i pretvoren u bod. To je pokazao i konačan zbir udaraca gde je Aleksandar Rakić bio apsolutno dominantniji. Ono što takođe treba napomenuti je Rakićeva borba na podu u kojoj je pokazao takođe apsolutnu dominaciju, ni u jednom trenutku nije dozvolio da Anthony Smith dođe do daha.

“ Srećan sam svojim nastupom protiv veterana i bivšeg izazivača u poluteškoj kategoriji „, rekao je Rakić nakon proglašenja pobednika. “ Svi su podcenjivali moje rvanje, ali eto, ja sam pokazao svetu i celoj diviziji da nisam samo opasan udarač, već da mogu i da rvam i borim se na podu, momci iz moje divizije moraju da me shvate ozbiljno, jer sad sam kao što vidite u top 5.“

Takođe napominjemo da je Rakić na crtu Anthony Smithu izašao pod zastavom Srbije.

 

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje